Sortida de 1r al Delfinari

Un any més, els xiquets de 1r visiten el delfinari que es troba a la ciutat de Salou. Tindran l’oportunitat de descobrir les seves instal·lacions i aprendran moltes coses sobre aquests simpàtics animals.

El complex està format per una amplia graderia per veure còmodament les exhibicions. Consta també de sis piscines: dos d’entrenaments, una de reproducció, una de tractaments veterinaris i una especial per als joves lleons marins i per últim la de l’exhibició. Aquesta última té una gran pantalla de vidre que recorre tot el dofinari i permet observar de prop i sota de l’aigua els seus salts, agilitat, destresa i anatomia. Assistiran a l’exhibició on, a més de passar una estona entretinguda, aprendran més sobre aquests meravellosos i simpàtics animals marins i la importància de cuidar el medi ambient per ajudar-los.

Podeu veure totes les imatges clicant aquí.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>