ARA ARRIBA EL CARNESTOLTES…

Aquesta setmana  el Carnestoltes ja és aquí  i ens ha preparat unes consignes ben divertides.  Dilluns ens traslladem al món de la fantasia a través dels pirates, així que ens esperen barrets, mocadors al cap, maquillatges, alguna arracada, calaveres, i  algun ull tapat.

El dimarts la cosa canvia del tot i a l’escola arribarem ben mudats…és a dir, ben elegants. Per tant, buscarem el conjunt de peces de vestir més especial que tinguem, i no us descuideu els complements:  corbates, americanes, guants, fulards, brillants… Per Carnaval, tot s’hi val !

Així arribem al dimecres, i prepararem el millor barret que tinguem que segur que amb aquest fred ens anirà la mar de bé. Sigueu ben originals i guarniu-lo amb els accessoris més divertits que trobeu i segur que passarem una bona estona.

CLICANT A LES IMATGES PODREU VEURE UN RECULL DE LES MILLORS CONSIGNES DE LA SETMANA

       

Dijous descansem i celebrem dijous llarder a mb la sortida al parc dels d’inicial i a la plaça els més petits. Agafem forces per poder gaudir d’un divendres carregat de tallers i d’una pila d’activitats on a través d’un vessant més lúdic  passarem una bona estona per acabar finalment amb la gran festa de la tarda; on les disfresses i la música ens faran passar una tarda de lo més animada.

Els tallers del matí s’han organitzat per cicles de manera que els infants de diferents edats s’han pogut moure pels diferents espais i escollir entre propostes molt diverses. Els més petits, repartits pel seu edifici entre aules i passadissos, han fet activitats de pintar  mascares, d’enfilar per fer collarets i pulseres i  de retallar per fer faldilles. Els d’inicial s’han fabricat la seva propia disfressa durant tot el matí mentre els mitjans s’han anat movent pels diferents espais on podíen maquillar-se, disfressar-se, fer cartells…..

Finalment, els tallers dels més grans, agrupats en 3 grans temàtiques, Pirates, Indis i Pallassos, han creat diferents elements plàtics relacionat amb aquests persotages. Si mireu les imatges que hi ha a continuació els veure-ho en acció i podreu riure una mica amb els barrets, les cares pintades, els collars, els vestits…

Clicant aquesta foto podreu accedir a totes les imatges del matí.

 

 

AQUI TENIU LES FOTOS DE LAS TARDE MÉS DIVERTIDA DE L’ANY!Aquest any l’animació musical que ens ha preparat l’AMPA ha estat un exit.