PLA DE RETROBAMENT

JUNY 2020

Estem preparant el pla de reobertura a partir del 2 de juny, seguint les instruccions del Departament d’educació.

El curs acabarà de forma telemàtica el 19 de juny, i només tornaran al centre el infants de la comunitat de petits les famílies dels quals no puguin conciliar la vida laboral i familiar, i els alumnes de primària que requereixin atenció personalitzada. El joves de 6è de primària faran algun retrobament puntual per acomiadar-se de l’etapa.

AVIAT DONAREM MÉS INFORMACIÓ

Per qualsevol aclariment podeu trucar al 977442521 o enviar whatsapp al 682805103

Al final…TOT ANIRÀ BÉ!

Tot l’equip de mestres de l’Escola El Temple vol enviar un missatge carregat d’energia positiva a tota la comunitat educativa i a la societat en general, i per això hem fet aquest vídeo des de la distància, perquè aquesta situació que ens ha tocat viure… Llegeix més»

SANT JORDI A CASA

Tot i el confinament, l’escola ha volgut celebrar la diada de Sant Jordi amb diferents activitats i propostes que les mestres han dissenyat per acompanyar els infants a casa. La primera ha estat el vídeo d’ànims a totes les famílies, amb un petit detall de… Llegeix més»

CARTES AMB COR

Aquesta és una iniciativa que neix en unes circumstàncies molt especials i en uns
moments molt difícils per a tothom. Volem que les nenes i nens de l’escola, des P3 fins a
6è, envieu dibuixos, poemes, vídeos, cartes, cançons… als Hospitals de Catalunya per a les
persones que ara hi ha ingressades i per a tot l’increïble personal sanitari.… Llegeix més»

QUÈ FEM DES DE CASA?

Comencem una nova setmana i us fem arribar els àlbums per cada nivell on anirem penjant els videos, fotos i activitats que ens aneu enviant dels infants durant aquests dies. Us animem a seguir penjant-ne vosaltres directament si en teniu de noves. Als infants els… Llegeix més»