i3 – PER UN MÓN SOSTENIBLE

AQUEST CURS, EL GRUP I3A HA TREBALLAT  EL PROJECTE “LES ESTRELLES DE MAR”  RELACIONAT AMB LA VIDA SUBMARINA, UN DELS OBJECTIUS DE DESENVOLUPAMENT SOSTENIBLE (ODS) DEL NOSTRE EIX TRANSVERSAL DE L’ESCOLA.

A PARTIR DELS INTERESSOS, CURIOSITATS I NECESSITATS DELS INFANTS HEM INVESTIGAT I DESCOBERT DADES CURIOSES SOBRE LES ESTRELLES DE MAR I HEM PROMOGUT ACTITUDS DE RESPECTE VERS LA VIDA MARINA. 

SABEU QUÈ POT PASSAR SI UNA ESTRELLA DE MAR PERD UN BRAÇ? TENEN BOCA I NAS? QUÈ PASSA SI TIREM PLÀSTIC AL MAR? QUINS PEIXOS VIUEN AMB LES ESTRELLES DE MAR?… 

AQUEST TIPUS DE PREGUNTES I MOLTES MÉS S’HAN ANAT RESOLENT A PARTIR DE LES CONVERSES, INVESTIGACIONS, ELS CONTES, LES EXPERIMENTACIONS, LA COL·LABORACIÓ D’UN PEIXATER, D’UNA CONTA-CONTES, LA DESCOBERTA DE L’ENTORN, L’OBSERVACIÓ,… EN DEFINITIVA, A TRAVÉS D’UNA METODOLOGIA  ACTIVA, FLEXIBLE Y VIVENCIAL.

US DEIXEM UN BREU RESUM DEL QUE HEM ANAT FENT AL LLARG DEL CURS. ESPEREM QUE US AGRADI!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>