Preparem les nadales

Comencem a preparar el Nadal d’aquest 2019 que aviat s’acabarà. Com ja és tradició a la nostra Escola, gaudirem d’una tarda de nadales en companyia de les famílies i exalumnes. Aquest any, el concert de famílies tindrà lloc el Dijous 19 de Desembre, entre les 15.15h i les 16:15h. Prèviament, farem un assaig el Dimecres 18 de Desembre, de 16:45h a 17:45h a l’Aula d’Educació Musical de l’Escola (vingueu o no, us esperem el dia del concert).

Per tal que pugueu començar a assajar, us compartim un enllaç amb el repertori de nadales on trobareu la lletra de les cançons i els àudios de la gran majoria. Feu-ne difusió, si us plau. Fins aviat!

1 comentari

  1. Claudia Ordóñez

    Muchas gracias, no he podido asistir al ensayo , pero través del DRIVE he podido disfrutar del repertorio para esta tarde. Muchas gracias Chuso por el esfuerzo, mis compañeros del trabajo están impresionados con tu interpretación. Acá los tengo preparando el repertorio.

    MUCHISIMAS GRACIAS!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>