Beques Necessitats Educatives Especials (NEE)

BEQUES NECESSITATS EDUCATIVES ESPECIALS (NEE)

US INFORMEM DE LA DOCUMENTACIÓ QUE CAL ADJUNTAR A LA SOL·LICITUD D’AJUT PER A ALUMNES AMB NECESSITAT ESPECÍFICA DE SUPORT EDUCATIU (BECA NEE):

  • Fotocòpia del DNI/NIE del sol·licitant (alumne/a) i de tots els membres computables majors de 14 anys que convisquin al domicili (fotocòpies en un full sense retallar). Si l’alumne/a no disposa DNI caldrà signar autorització de cobrament de la beca al centre educatiu i adjuntar còpia del compte bancari del centre.
  • Document facilitat per l’entitat bancària de les dades identificatives del compte corrent pel qual es vol rebre la beca; cal que consti com a titular el sol·licitant (alumne/a) i el seu DNI/NIE.
  • Tarjeta CAD (vigent 31.12.2019) i Resolució del Departament de Treball i Afers Social son consti la data d’inici i la de fi del Grau de discapacitat de l’alumne/a i/o germà/ns, així com el grau de discapacitat (vigent a 31.12.2019).
  • Si s’escau la documentació acreditativa de les diferents situacions: família nombrosa, monoparental…

Per sol·licitar-les cal accedir a la Seu Electrònica del MEC.

Resolución de 21 de julio de 2020, de la Secretaria de Estado de Educación y Formación Profesional por la que se convocan ayudas para alumnos con necesidad específica de apoyo educativo para el curso académico 2020-2021.

Us enllacem la informació relacionada a la carpeta BEQUES NEE.

MOLT IMPORTANT: Cal lliurar la beca i la documentació a l’escola abans del dia 30 de setembre.

 

1r – AMB ULLS DE… JANE GOODALL I JOAN BEAUCHAMP

DINS DE L’EIX TRANSVERSAL D’AQUEST CURS (“AMB ULLS DE DONA”), ELS NENS I LES NENES DE 1r, HEM TREBALLAT DUES DONES MOLT IMPORTANTS DE LA HISTÒRIA. LES DUES COMPARTEIXEN EL SEU AMOR PELS ANIMALS.
A 1rB HEM ESTUDIAT LA JANE GOODALL , QUE ENCARA AVUI ESTUDIA… Llegeix més»

Entrevista a una dona extraordinària: la meva mare

En el marc de treball de l’Eix Transversal de l’escola, que enguany s’anomena: “AMB ULLS DE DONA”, s’ha proposat a l’alumnat de fer a les seves mares una entrevista. Aquesta proposta es va pensar des de començament de curs i per unes coses i unes… Llegeix més»

MISSATGES DE L’ALUMNAT

EN ELS SEGÜENTS ÀLBUMS D’IMATGES I VÍDEOS QUE TENIU ENLLAÇATS A CONTINUACIÓ, PODREU TROBAR ELS MISSATGES QUE ENS HA ENVIAT EL NOSTRE ALUMNAT. ELS VEUREU CANTAR, BALLAR, CUINAR, DIBUIXAR, LLEGIR, ESCRIURE…
GRÀCIES A TOTES I TOTS PER PARTICIPAR ENVIANT ELS VOSTRES VÍDEOS! UNA ABRAÇADA BEN GRAN!
Llegeix més»