PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2020-2021

PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA 2020-2021

Benvolgudes famílies, tal com us hem informat per correu electrònic, per a la matrícula del curs 2020-2021, i d’acord amb el llistat d’alumnes assignats al centre, caldrà que pugueu recollir el sobre amb tota la informació necessària entre demà dijous 9 i divendres 10 entre les 9 i 13h. Aquest sobre, amb el seu contingut complimentat, caldrà retornar-lo a l’escola per mitjà de l’aplicatiu de cita prèvia en el dia i hora acordats en l’aplicatiu. La matrícula es realitzarà entre els dies 13 i 17 de juliol de 9 a 13h. En qualsevol cas, només una persona podrà recollir i entregar la documentació. Caldrà portar la mascareta posada en tot moment i minimitzar el temps d’exposició per a l’entrega de la documentació.

D’ACORD AMB LA RESOLUCIÓ EDU/977/2020, DE 8 DE MAIG, US PUBLIQUEM ELS LLISTATS DEFINITIUS DE PREINSCRIPCIÓ.

PUBLICACIÓ DE L’OFERTA DEFINITIVA DE PLACES
LLISTAT ALUMNES PREINSCRITS AL CENTRE
ALUMNES ASSIGNATS AL CENTRE EN PRIMERA PETICIÓ
PUBLICACIÓ DE LA LLISTA D’ESPERA AL CENTRE

 

El proper 20 de juliol a les 15h realitzarem una videoconferència per google meet amb totes les famílies que us incorporeu a l’escola el proper curs 2020-21, per tal d’informar del nostre projecte educatiu. Us enviarem l’enllaç per correu electrònic.

1r – AMB ULLS DE… JANE GOODALL I JOAN BEAUCHAMP

DINS DE L’EIX TRANSVERSAL D’AQUEST CURS (“AMB ULLS DE DONA”), ELS NENS I LES NENES DE 1r, HEM TREBALLAT DUES DONES MOLT IMPORTANTS DE LA HISTÒRIA. LES DUES COMPARTEIXEN EL SEU AMOR PELS ANIMALS.
A 1rB HEM ESTUDIAT LA JANE GOODALL , QUE ENCARA AVUI ESTUDIA… Llegeix més»

Entrevista a una dona extraordinària: la meva mare

En el marc de treball de l’Eix Transversal de l’escola, que enguany s’anomena: “AMB ULLS DE DONA”, s’ha proposat a l’alumnat de fer a les seves mares una entrevista. Aquesta proposta es va pensar des de començament de curs i per unes coses i unes… Llegeix més»

MISSATGES DE L’ALUMNAT

EN ELS SEGÜENTS ÀLBUMS D’IMATGES I VÍDEOS QUE TENIU ENLLAÇATS A CONTINUACIÓ, PODREU TROBAR ELS MISSATGES QUE ENS HA ENVIAT EL NOSTRE ALUMNAT. ELS VEUREU CANTAR, BALLAR, CUINAR, DIBUIXAR, LLEGIR, ESCRIURE…
GRÀCIES A TOTES I TOTS PER PARTICIPAR ENVIANT ELS VOSTRES VÍDEOS! UNA ABRAÇADA BEN GRAN!
Llegeix més»

Repte: “El Drac Qüi”

Ja tenim aquí els primers vídeos del Repte “El Drac Qüi”, que consistia en ballar aquesta divertida cançó del grup Ambäukatunàvia que els companys i companyes de 3r a 6è van escollir per felicitar-vos la Diada de Sant Jordi. Gràcies a tothom qui està participant. Podeu seguir enviat vídeos a chuso@escoladoctortrueta.com

Feu clic sobre la imatge per veure els vídeos