DIBUIXOS II _ HUMANS

Deixar constància de les nostres observacions a la natura, de les sortides a la muntanya i als boscos pot ser un bon recurs d’aprenentatge i un bon hàbit personal.

En l’exposició Dibuixos II, dins del projecte Humans, hem volgut reflexionar sobre aquest aspecte.

Observar l’animal que dóna nom a la classe , recordar les sortides a la muntanya, mirar-ne les fotografies, escriure i dibuixar,  ens ha fet reviure estones d’amistat, d’aire lliure, de diversió, d’esforç, de coneixement, d’ajuda i de cooperació.

Hem fixat la mirada en aquest espectacle natural però, sobretot, l’hem volgut fixar en nosaltres mateixos, en l’ésser humà: com ens hi movem en aquest espectacle de vides, formes, alçades i olors?

Som conscients de la repercussió que té la nostra manera de viure?   Hi ha una altra manera de viure més conscient, reflexiva i respectuosa amb el medi?

Volem caminar cap aquí. Cap a un món més sostenible i més just.

Hem  guardat tots aquests pensaments i és per això, que els hem posat a dintre d’aquestes capses de sabates. Una capsa sempre pot guardar allò que desitgem. Aquestes, ja ho veieu, guarden natura i compromís.

 

us animem a visitar l’exposició!

 

(clicant a la imatge veureu més fotografies)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>