Taller de Dansa

L’escola Municipal de Música i dansa de Mollet i l’escola del Bosc farem plegats, aquest 3r trimestre,  un Taller de Dansa gratuït per a l’alumnat de 3r i/o 4t.

“MAI DEIXIS DE BALLAR”

Ple del Consell Municipal dels Infants

Aquest diumenge 26 de març es va celebrar el Ple on tots els membres del Consell d’Infants de Mollet del Vallès, es van reunir a l’ajuntament amb l’Alcaldessa i tots els regidors i regidores per presentar les propostes per donar a conèixer la figura de… Llegeix més»

Martina Klein visita l’Escola del Bosc

El programa “Planeta R” de TVE que explica històries d’arreu de Catalunya relacionades amb la sostenibilitat es mostra interessat pel Projecte Eco-Planet de l’Escola del Bosc. El passat 27 de gener es va enregistrar una part d’un programa que tractarà la temàtica del reciclatge. La seva presentadora, Martina Klein, va conversar amb els eco-delegats i eco-delegades de l’escola sobre el reciclatge de piles i, en concret, del Projecte APILO (recollida de piles). El passat curs, el nostre centre va ser una de les escoles de Catalunya que més piles va reciclar i se’ns va atorgar un dels premis APILO de l’Agència Catalana de Residus.

 

Doble guardó a l’Escola del Bosc

Benvolgudes famílies el passat 14 de febrer l’escola del Bosc vam rebre un doble guardó:
  • Certificat del Programa Bo, Sa, d’Aquí: compromís amb els productes KM 0
  • Certificat de reconeixement de centre col·laborador amb la protecció del Medi Ambient.
Som escola, som del Bosc!

ORDRES DE SA MAJESTATS CARNESTOLTES

El divendres 17 de febrer ens visitarà Sa Majestat el Rei Carnestoltes. Per això hem de demostrar, una vegada més, que aquesta setmana podem seguir les seves ordres per a poder-ho passar d’allò més bé.

Miki Núñez a l’Escola del Bosc

El menjador de l’escola del Bosc, gestionat per l’empresa Selecta Restauració, ha estat reconegut com a menjador amb Certificació de Qualitat amb la Denominació de Qualitat Bo, Sa, D’Aquí.

Aquesta certificació respon a:

  • Estar compromès amb la Sostenibilitat i Medi Ambient.
  • Incorporar en el menú de l’escola els productes de proximitat procedents de productors de l’entorn.
  • Introduir aliments de temporada en les planificacións dels dinars escolars.

Per aquest motiu, el proper 14 de febrer, durant la franja horària del menjador, els nens i nenes gaudiran d’una activitat educativa, cultural i musical amb la participació de l’artista Miki Núñez.