Dona la nota, encara hi som a temps

Com molt bé sabeu, cada cop hi ha més evidències que el canvi climàtic és un problema que afecta a tot el món i que, per poder minvar els efectes d’aquesta crisi mediambiental, cal la implicació de tots els habitants d’aquest planeta. Són moltes les iniciatives que, mica a mica, es van tirant endavant per tal d’aconseguir un consum més sostenible, una major implicació i responsabilitat en els nostres hàbits diaris… Però hem de ser conscients que amb això no n’hi ha prou. Cal, també, que es portin a terme un seguit de canvis a nivell de lleis i prioritats que tan sols poden impulsar els nostres governs.

És per això que el proper 5 de juny d’aquest 2020, dia Mundial del Medi Ambient, tots els alumnes de la ZER el Moianès Ponent participarem en el projecte Dona la nota, encara hi som a temps tot cantant la cançó “No ens desdibuixeu”, que “El Petit Taller de Cançons” ha creat per al Camp d’Aprenentatge Pau Casals. D’aquesta manera, sumarem les nostres veus a les de tots els infants i joves de Catalunya que també participin en aquest projecte i així, tots plegats, prenguem consciència del moment d’emergència climàtica i ambiental que vivim.

Aquí trobareu el text de la cançó “No ens desdibuixeu”, l’àudio i el vídeo oficial que han editat perquè us la pugueu anar aprenent. I, per quan ja la sapigueu, us deixo un vídeo en format karaoke!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>