CLOENDA SETMANA CULTURAL

El divendres 15 vàrem fer la cloenda de la Setmana Cultural. Els delegats de cada classe van explicar les activitats i els aprenentatges que van fer durant la setmana. Aquí teniu el text que van elaborar els alumnes de 6è, conjuntament a la classe, i que va tancar tots els parlaments.

Durant la Setmana Cultural hem après un munt de coses sobre les persones amb discapacitat. Ens hem posat a la seva pell i hem viscut les seves dificultats. Una de les discapacitats que hem treballat és la visual. Hem après que una persona cega també pot llegir i escriure.Les persones amb discapacitat visual poden llegir i escriure amb el Sistema Braille. Cada lletra està representada amb uns puntets amb relleu i es llegeix amb els dits.

Hem conegut una associació anomenada ONCE, que significa Organització Nacional de Cecs Espanyola. Aquesta associació ajuda a persones cegues o amb baixa visió a tenir una vida el més normal possible. Per això utilitzen bastons especials per caminar pel carrer, l’ajuda del gos guia, jocs adaptats, mapes amb relleu, etc.

Aquesta setmana cultural ens ha agradat molt perquè hem après que encara que tinguis una discapacitat pots fer una vida normal i SENSE LÍMITS.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>