SORTIDA DE 6è A LA GRANJA ESCOLA

El dia 10 de desembre, els alumnes de 6è vam anar d’excursió a visitar la Granja Escola situada a Santa Maria de Palautordera. Allà vam haver de fer tres activitats. La primera que vam fer consistia en fer un recorregut, primer normal i després amb els ulls tancats i una parella que ens havia de guiar. El que vam experimentar va ser la confiança amb nosaltres mateixos i amb els nostres companys.

A continuació vam anar a fer la segona activitat que consistia en pujar a un pont amb un company i allà ens havíem de dir d’una bona manera tot allò que no ens agradava de l’altra persona.

L’última activitat consistia en treure’ns les sabates i anar passant per diferents textures com: pedres, matalassos, roques grans, pedres petites, palla, sorra i aigua entre d’altres. Després d’haver passat per totes les textures ens havíem d’identificar amb una o dues textures segons la nostra personalitat.

Finalment vam anar a menjar i durant una estona vam poder gaudir de tocar i donar de menjar a animals com; cavalls, gallines o cabres.

Fotografies de la sortida.

Escrit per Laura G. ( 6èB)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>