Sessió psicomotricitat P4

La setmana passada els nens i les nenes de P4 vam viure una sessió de psicomotricitat amb material tou.

Durant tot el curs no havíem jugat amb aquest material perquè, degut a les mesures preventives de la covid19, fem les sessions de psico al pati i aquest espai no ens permet jugar amb aquest material.

Vam començar tirant la muralla, quina emoció! Seguidament vam jugar amb el material organitzant els móduls a la nostra manera, posant en marxa la nostra creativitat per potenciar al màxim les possibilitats de joc.

Després vam estirar-nos a terra per relaxar-nos i prendre consciència del nostre propi cos a partir d’una meditació guiada. Un cop connectats i connectades amb la sensació de calma, ens vam situar asseguts formant un cercle entre nosaltres. Aquí, vam tancar els ulls i vam moldejar un tros de plastilina per donar forma a l’experiència viscuda.

Quan ja tothom havia acabat, les vam situar al centre de la rotllana formant una creació conjunta i les vam observar amb atenció.

Per finalitzar la sessió, ens vam agafar les mans i vam ballar junts trobant-nos amb la mirada dels companys i companyes. Va ser emocionant de viure i de veure.

Fotografies P4A

Fotografies P4B

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>