3r ESTUDIA LES TAULES DE MULTIPLICAR! REPTE 2.

Durant el segon trimestre, les nenes i els nens de 3r, han començat a treballar la multiplicació. Han entès què és la multiplicació a través de la manipulació dels reglets i fent diverses activitats.

En el següent enllaç podeu veure algunes de les activitats que vam fer!

https://photos.app.goo.gl/QpWqL4hRu3gcuXwE8

També havien preparat un vídeo explicant com treballen les matemàtiques que havia de presentar-se el dia de l’escola pública a Canovelles que es va cancel·lar per la situació que estem vivint, però aquí el teniu.

 

Aquests dies a casa, estan estudiant de valent les taules de multiplicar! Les tutores hem quedat meravellades de veure com estan treballant i quin domini tenen ja amb totes les taules. Estem molt contentes perquè, el fet de saber les taules de multiplicar, els ajudarà a dominar l’algorisme de la multiplicació quan tornem a la normalitat!

Seguiu així Nimfes i Estruços!

El repte 2, consistia en enviar un vídeo dient la taula de multiplicar que més els hi agradés. Podeu veure els vídeos d’aquest repte a l’enllaç de sota!

https://photos.app.goo.gl/YrhCWxPrA29E42yF6

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>