ROVs Submarins a 6è!!!

L’alumnat de 6è ha començat a construir ROVs submarins. Un ROVs (Remote Operated Vehicle) és un vehicle submarí no tripulat controlat a través d’una consola de mà unida al vehicle per un cordó umbilical.

En concret construirem 4/5 submarins ROVs.

Aquests ROVs han d’anar equipats amb motors per la seva propulsió i poden ser, a més a més, equipats amb sensors, braços mecànics o càmeres submarines.

De ROVs n’hi ha de moltes classes i mides. Nosaltres en construirem uns de petits i senzills però funcionals.

Com ho farem?

Amb l’ajuda i la col·laboració del Centre d’investigació en Robòtica Submarina (CIRS) de la Universitat de Girona i la guia editada per Plataforma Oceánica de Canarias (PLOCAN) construirem aquests ROVs.

A més a més, comptem amb la col·laboració i l’ajuda a l’aula de pares voluntaris (en David i en Miguel), una voluntària (la Rosa) i un alumne voluntari de l’IES Baix Empordà.

Per més informació AQUÍ trobareu l’enllaç a la pàgina del projecte.

Us seguirem informant, de moment us deixem unes imatges de les primeres sessions on podem veure com treballem al taller.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>