SECTORS DE PRODUCCIÓ (6è A)

Bona tarda,

A l’àrea de medi social, fa unes setmanes vam dividir el tema dels sectors de producció i vam demanar els infants de sisè que s’organitzessin per treballar-ho per grupets. Ells i elles mateixos van decidir amb qui volien col·laborar i es van posar a treballar de seguida. Majoritàriament, l’assignació del tema que cada grup havia de desenvolupar es va fer a sorteig.

Hem dedicat diferents sessions a que tots i totes poguessin cercar informació, fer resums i preparar una exposició oral. Dimarts, els infants de 6è A ja van començar a exposar i avui han continuat amb les exposicions.

A més, hem aprofitat per practicar la presa d’apunts i per avaluar les exposicions dels companys i companyes a partir d’una graella proporcionada per la mestra.

Realment, cal felicitar-los a totes i tots per lo bé que han treballat i per l’esforç que han fet exposant davant de la resta del grup.

Us deixem algunes imatges per a que veieu algunes de les seves creacions:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>