EDUCACIÓ EMOCIONAL

Bon dia,

Avui els infants de 6è A hem fet dues activitats per a continuar treballant en l’educació emocional ja que volem que aconsegueixin un bon domini d’aquesta i que els acompanyi tota la vida.

A la primera activitat els infants han dibuixat un cor en un full.  Quan ja el tenien ben maco, els he demanat que l’havien d’arrugat, llençar-lo al terra,  xafar-lo contra la taula…. Després els he demanat que el tornessin a obrir i fessin una reflexió conjunta.

Hem arribat a la conclusió següent: “abans de dir una mala paraula  o actuar d’una manera que potser no agradarà a algú altre, hem de pensar com es sentirà aquesta persona. Quan es fereixen els sentiments d’una persona  el seu cor i estat d’ànim queden afectats”.

A la segona activitat he agafat un bitllet de 20€ i els he preguntat el valor d’aquest. Totes i tots han contestat que era un bitllet de 20€. Aleshores també l’he arrugat i, fins i tot, trepitjat. Resumint, els infants de seguida han interpretat que, “tot i que ens facin mal, nosaltres no perdem el nostre valor”.

Aquestes propostes els han agradat i espero que les recordin per sempre més.

IMATGES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>