Les nenes i els nens de segon treballen “La nostra ciutat”

Durant aquest trimestre les nenes i els nens de segon han estat aprenent més coses sobre la ciutat on viuen, Barberà del Vallès.

Per això han sortit a passejar i a veure quines coses hi podem trobar: carrers, edificis importants, serveis, monuments… A més dels carrers i places, també han pogut visitar la biblioteca pública “Esteve Paluzie”, on els van rebre amb molta simpatia i amabilitat. També van poder visitar el Mercat Municipal “11 de setembre” on, no només van poder conèixer les parades que hi ha, sinó que també els van deixar entrar a la zona restringida, per veure de ben a prop com s’ho fan les parades per tenir tots els seus productes a punt i com arriben al mercat. Després van fer l’activitat més divertida. Tots sols van poder anar a comprar, dividint-se per grups, i equipats amb els cistellets, la seva llista de la compra i, és clar, els seus moneders amb diners, van poder comprar tot allò que necessitaven per fer després a classe, un bon esmorzar saludable.

Ara coneixen una mica més la seva ciutat i, per tant, podran fer-la més seva i estimar-la una miqueta més.

Aquí us deixem unes imatges perquè pugueu veure aquestes activitats.

https://photos.app.goo.gl/BCeaQ5gaMExcNKGS8

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>