Exploradors i exploradores…un projecte gran, gran com el món!!

El projecte dels exploradors i les exploradores de 2n, no va acabar pas amb l’scape room que van preparar els nens i les nenes per a les famílies, sinó que, com a activitat final, van fer una representació de teatre.

Aquesta obra de teatre, en la quan van tenir uns espectadors i espectadores molt experts també en el món de les exploracions, com són els nens i nenes de l’altre classe de segon, ha estat escrita a partir de totes les exploracions i personatges que han anat estudiant i descobrint al llarg del curs.

L’obra doncs ha recollit quatre epissodis del món de les descobertes, alguns d’ells  són reals, com la descoberta de la tomba de Tutankamon o el viatge per mar de Jeanne Baret, i d’altres són del món de la ficció, com l’anada a la Lluna de Tintín, o la búsqueda de El Dorado, que en realitat és una llegenda. Però tots ells explicats en clau d’humor, ja que les  descobertes no acaben sempre com havien d’acabar…i és que en realitat, els protagonistes i intrèpids exploradors i exploradores no són res més que uns quants nens i unes quantes nenes, que estan jugant a l’hora del pati.

Aquesta és doncs la cloenda del treball que han fet al llarg del curs, que els ha acostat al món de les descobertes i que ha fet que coneguessin moltes coses interessants que abans no sabien.

Una gran felicitació per aquests intrèpids exploradors i exploradores i que recordin que, quan un viatge s’acaba, un de nou està a punt de començar.

Molta sort a tothom!

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>