Comença un nou curs.

Les nenes i els nens que l’any passat érem Gats ja ens hem fet grans i aquest curs ja estem a P5!!!

I com que tot és nou el nom de la nostra classe també havia de ser nou…  ens vam posar a pensar i després de molt parlar i votar vam decidir que aquest curs serem la classe dels Cotxes….Però teníem un problema… Com podíem fer arribar aquesta informació als papes i les mames?

Després de pensar diferents idees que anaven proposant els nens i les nenes vam decidir que la millor manera d’informar-los era amb una nota… així que ens vam posar mans a l’obra.  Vam decidir entre tots i totes quina informació havia de sortir a la nota, com l’havíem de posar, quines paraules havíem de fer servir i el més important… Vam escriure la nota entre tots i totes.  Cada nen i nena de la classe va escriure una paraula de la nota.  Aquí us deixem la nostra nota.  Valoreu-la molt perquè la hem fet amb molt d’esforç i carinyo!!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>