Fi de curs, agraïments i nou horitzó

Durant els darrers mesos hem trobat a faltar la presencialitat de totes i tots vosaltres, el bullici de l’escola, les entrades i sortides, la convivència del dia a dia i aquelles activitats especials que ens dibuixaven un somriure d’orella a orella.

Ningú ens havia preparat per aquesta situació, mai abans viscuda ni imaginada. Tot i les dificultats i moments difícils que totes i tots hem hagut d’atravesar, han estat uns mesos on hem aprés molt i de maneres força diverses. Malgrat tot això, hem aprés a estar en contacte des de la distància, preservant el vincle que ens uneix, reinventant-nos i descobrint noves maneres d’organitzar-nos, d’aprendre i créixer. Volem agraïr als i les alumnes, les famílies i tot l’equip de mestres pel suport i gran esforç que heu fet durant els darrers mesos de confinament i emergència social. No ha estat pas fàcil, però, entre totes i tots, ens n’hem sortit. Hem hagut d’encarar un fi de curs mai viscut i molt diferent al que cada any estem acostumades a celebrar.

A partir d’ara, tot l’equip de l’Escola Can Serra seguim treballant de valent per preparar el proper curs. Un nou horitzó que encara es perfila amb moltes incerteses i interrogants oberts, però ple d’il·lusions, colors, retrobades i  moltes ganes d’aprendre. Possiblement, al setembre hi haurà canvis i novetats però, de ben segur, la retrobada dels vostres somriures i caliu farà que els nous reptes surtin endavant amb més força que mai ??

 

 

 

 

 

3 comentaris

  1. Guillermo Moliner

    Bon Estiu equip!
    I moltíssimes gràcies per l’esforç que també heu fet durant aquests darrers mesos amb tots els alumnes, en especial per continuar preparant als que acaben etapa amb la força que fa que aquesta distància hagi estat “inexistent”.
    Gràcies per tots aquests anys.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>