Un final de curs d’espectacle!

Ja hem arribat al final d’aquest curs tan singular , i quina millor manera de celebrar-ho que gaudint d’un bon espectacle!

Aquest divendres, de la mà de la Mònica, de la companyia Risi Animaciones,  hem pogut endinsar-nos a una història plena  de fantasia i emocions on el seu petit protagonista a través de les seves aventures ens ha deixat un missatge d’esperança i il·lusió.

Així que, amb la nostra mascareta ben posada, la classe del sol, de la lluna, dels cocodrils, dels pingüins , dels cotxes i de l’arc de Sant Martí,  hem anat a la ombreta del  nostre pati per gaudir del conte: EL PEIX COLL.

Al llarg de tot el conte, el petit peix coll ha aconseguit superar amb esforç i valentia tots els obstacles per arribar on més desitjava i tots els nens i nenes hem celebrat la seva victòria!

I com no hi podia faltar a un bon espectacle, la música, les cançons i les petites i grans bombolles ens han acompanyat durant tota l’aventura.

Ha estat una cloenda ESPECTACULAR !

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>