NOU ESPAI DE TREBALL #JOEMQUEDOACASA

#JoEmQuedoACasa

ACTIVITATS PENJADES AL MENÚ LATERAL DRET o CLICANT A "ACTIVITATS"(*Si accediu amb el mòbil el menú us sortirà a baix del tot)
(Entreu al vostre Cicle, curs o especialitat)

Benvolgudes famílies,

Sabem que la situació que estem vivint és força complexa i desconcertant per a tots i totes i, per intentar contribuir en l’aprenentatge dels vostres fills i filles hem creat unes carpetes per cursos on hi trobareu activitats, recursos i materials que us poden anar bé per treballar des de casa. Són tasques setmanals que anirem modificant periòdicament. Cada cicle tindrà un correu electrònic per si voleu retornar els treballs fets o bé fer-nos arribar suggeriments o altres propostes.

És important que els alumnes segueixin un hàbit de treball, evidentment no podrem seguir el ritme normal de les classes a distància, però sí que podrem enfortir, reforçar i ampliar tot allò que ja hem après. Aquestes activitats que us proposem les podeu complementar amb estones de lectura, escoltar música, jocs de taula en família, moments de creativitat (més plàstica) i de descans. Així mateix podeu aprofitar els nous programes educatius que ofereixen alguns canals de televisió (Clan, Canal Super3, entre altres).

També és indispensable que els infants puguin participar de la vida quotidiana: endreçar la seva habitació, ajudar-nos a netejar o cuinar afavorirà que se sentin part important de la família. A més a més, és essencial que si disposeu d’espai, els infants s’airegin, juguin, corrin i s’esbravin.

Sabem que són moments molt difícils per a tothom. Us agraïm l’esforç que tot això suposa i us encoratgem a tirar endavant. Molts ànims!

ES PENJARAN ACTIVITATS CADA SETMANA MENTRE DURI EL CONFINAMENT:

L’equip docent de l’Institut Escola proposarà a l’alumnat del centre algunes tasques que es puguin fer de manera autònoma, amb l’ajuda de la família i les noves tecnologies. De manera que l’alumnat pugui seguir aprenent a la vegada que es respectin les necessitats de descans, el temps de lleure i la convivència familiar.

Entre les activitats que es plantegen, algunes es poden fer per mòbil o ordinador. El Departament ha remarcat, però, que NO seran considerades lectives o avaluables perquè hi ha famílies que, per diferents motius, no es podran connectar a internet i això “implicaria incidir en la no equitat”.

Les activitats es penjaran setmanalment dins del menú que teniu a la dreta #JOEMQUEDOACASA on trobareu totes les activitats distribuïdes per cicles, cursos i especialitats.

En el cas que vulgueu lliurar les activitats o fer un retorn d’aquestes podeu enviar les tasques a les següents adreces electròniques (indicant a l’assumpte de l’e-mail el nom i cognoms i curs de l’alumnat)

  • EDUCACIÓ INFANTIL: canllobetinfantil@iecanllobet.cat 
  • CICLE INICIAL: canllobetinicial@iecanllobet.cat
  • CICLE MITJÀ: canllobetmitja@iecanllobet.cat
  • CICLE SUPERIOR: canllobetsuperior@iecanllobet.cat

Aquests correus ja no estan operatius. Nous correus per retornar activitats infantil i primària 

  • 1r d’ESO: Heu d’enviar les feines al correu electrònic de cada matèria.

Cuideu-vos molt!