Les cartes a Finlàndia, Noruega i Suècia

A la classe de 5è estem fent unes cartes pels consulars de Finlàndia, Noruega i de Suècia. Vam començar al principi de curs. Volem enviar cartes per les persones de Finlàndia, Noruega i de Suècia per què aquest any la nostra classe ens diem Aurora Boreal i volem saber més coses sobre l’Aurora Boreal.

Cadascun de la nostra classe ha d’escriure una carta, i pot triar enviar-la o a Finlàndia, o a Noruega, o a Suècia. Vam començar escrivint les cartes en un paper en brut, després l’Eduard que és el nostre professor va veure si les cartes s’entenien o no s’entenien. Després el vam haver de copiar a l’ordinador, després de copiar-ho a l’ordinador l’Eduard ens els va corregir a tots. L’endemà l’Eduard ens va dir: ara continuarem amb les cartes de Finlàndia, Noruega i de Suècia, a les vostres cartes trobareu que hi ha línies negres a sota d’algunes frases o lletres més gruixudes, això vol dir o que no s’entén o que està escrit malament. Després que acabi d’explicar-nos coses sobre les cartes, tots vam anar a informàtica a continuar i arreglar les cartes.

L’endemà ens vam trobar un altre cop les línies i les lletres mal escrites, i les vam corregir un altre cop. Un altre dia, vam traduir les cartes el traductor, vam traduir les cartes amb castellà, amb anglès i amb el seu idioma.

Al dia 19/11/2019 l’Eduard ens va explicar que havíem que tirar la carta a alguna bústia groga. També ens va dir que ens trobaríem amb uns d’una classe de Finlàndia, tots estàvem molt nerviosos per saber amb qui anàvem de parella de l’altra classe de Finlàndia, vam fer parelles per què així podríem fer-nos més amics amb més facilitat.

També ens va ensenyar com eren les persones d’aquella classe. Després del pati ens vam trobar a la paret de la classe una cartolina que estaven totes les fotos de les persones d’aquella classe i de la nostra classe. Tots estàvem estranyats de què era aquella cosa. El mig d’aquella cartolina hi havia les parelles! Tots vam córrer cap a la cartolina a veure amb qui ens havia tocat.

 

Jani

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>