Grup d’Acompanyament Familiar

Vols saber en què consisteix el Grup d’Acompanyament Familiar?

“Aquest és un espai per a poder compartir, elaborar experiències del dia a dia i on trobar noves eines i recursos per a l’acompanyament d’infants i adolescents. La singularitat de cada família és una de les bases del grup. Reflexionem i compartim des del ‘no judici’, de manera que les idees i teories plantejades tenen com a objectiu reforçar la pròpia saviesa interna, la revisió del que ja no volem o no ens serveix, i l’afirmació d’allò que creiem com a més adient en el nostre rol com a mares i pares.

A partir dels interessos del grup, la formadora elabora un pla de sessions que inclou temàtiques com la gestió emocional, la relació entre germans i germanes, els límits, la regulació de l’ús de noves tecnologies, la sexualitat, la parella o l’adolescència. A través de diverses dinàmiques, visualitzacions, reflexions i jocs fem un treball d’auto observació, d’alliberació de creences limitats i de recerca de noves propostes.

Les sessions les acompanya l’Elisabeth Rodríguez, que és antropòloga, terapeuta humanista, constel·ladora familiar i formadora en l’Educació Lliure. ”

Esperem gaudir de la vostra companyia.

 

AFA-Escola Baloo