ACTIVITAT 52. DIVERSES MATÈRIES. 12/06/2020. Resum setmanal.

Bon dia!!!

Un nou divendres comença!! Una altra setmana que passa!! Qué ràpid va tot!! Anem a veure el que hem aprés??

DILLUNS 8/06/2020

Vam dedicar la jornada de dilluns a retallar amb tisores i vam fer algun dibuixet amb pintures. Us deixo a continuació unes formes per retallar i uns puzles numèrics, així a la vegada que apreneu a retallar, treballem els nombres.

PUZLES NUMÈRICS

RETALLA PER LA LÍNEA DE PUNTS

DIMARTS 9/06/2020

Últim viatge a Egipte!! Vam recordar tot el que havíam aprés de la mà de la Neferari, una de les grans faraones d’Egipte (bueno, en realitat era jo!!) i us vaig ensenyar a fer unes joies egipcies. Avui us deixo aquest joc:

JOC EGIPTE

DIMECRES 10/06/2020

El dimecres vam fer una mica de ioga i vam aprendre a fer un OBRE-BOCA. Avui us ensenyaré a fer dibuixos a partir de les ombres dels objectes. Us ensenyo com:

Si no podeu sortir al sol a fer les ombres, ho podeu fer a casa amb una llum. També podeu dibuixar la vostra pròpia ombra:

DIJOUS 11/06/2020

Ahir vam explicar el conte del Doctor Submarí i us proposava fer un aquari. Acabarem de parlar del fons del mar aprenent a fer un pop amb un rotllo de paper higiènic. Necessitareu el següent material:

1 rotlle de paper higiènic, pintura del color que us agradi, un pinzell, ulls mòvils (també els podeu pintar), tisores, pegament.

Pinta el rotlle del color que més t’agradi:

Talla la part inferior del rotlle com si fossin les potes del pop i enganxa-li els ulls mòvils:

I ja el teniu!! Si voleu podeu donar-li una mica de forma a les potes enrollant-li un retolador o un color:

Aquí teniu algun model més:

Al pop de color verd li han posat una bola de paper al cap per tal que no es vegi el forat del rotlle i li han tallat les potes amb unes tisores de formes.

DIVENDRES 12/06/2020

Acabem la setmana amb unes fitxes per recordar els nombres

FITXA 1

FITXA 2

FITXA 3

FITXA 4

FITXA 5

I per últim…MOU UNA MICA L’ESQUELET!!

BON FINDE!!! Us aloviu!!!

COMIAT

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>