ACTIVITAT 13. (DIVERSES MATÈRIES) 17/04/2020. Que hem après aquesta setmana?

Bon diaaaa!!

Ja som divendres un altre cop!!! Què ràpid passa!! Aquesta setmana ha estat curteta però també hem fet moltes coses!! Fem un repàs??

DILLUNS 13/04/2020

Va ser el dia de la Mona i em vau fer arribar les que us havíen regalat.. Alguns les vau fer vosaltres mateixos!! Van quedar així de boniques.

DIMARTS 14/04/2020

Vam continuar sumant però ho vam fer amb les nostres pròpies màquines!! Qué fàcil és sumar amb elles!! I a més, també podem restar. Aneu practicant amb les vostres i recordeu també totes les coses que hem fet servir per sumar.

   

Alguns de vosaltres ja m’heu enviat les vostres màquines. Mireu que maques:

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

DIMECRES 15/04/2020

Va ser moments pels experiments, per ser científics. Us proposava diferents activitats, la majoria per fer amb coses que teniu a casa i que en ocasions semblen màgiques. A més us vaig convidar a fer la vostra pròpia planta.

DIJOUS 16/04/2020

Ahir vam pujar a la nostra màquina del temps i vam tornar a viatjar a Egipte. Allà vam conèixer els FARAONS, els grans Reis. Us vaig proposar confeccionar la paraula FARAÓ i fer la targeta amb el dibuix per tal d’afegir-la a les que ja teníem.

I com no…vam aprendre a fer una mòmia!!! UUUUUU, quina por!!

DIVENDRES 17/04/2020

Els divendres, ja sabeu, toca recordar tot el que hem fet durant la setmana i reprendre tot el material que ja tenim. Recordeu que hem treballat amb el nom dels nens i hem explicat alguns contes. Hem practicat els nombres amb oueres, amb taps… Hem posat quantitats amb pinces de la roba, amb peces de lego… Ordeneu els nombres de l’1 al 5 i quan ja els sabeu, ho podeu fer fins el 10. Ah!! Practiqueu amb la farina els traços, tant de nombres com de lletres.

Aquí us deixo l’enllaç del vídeo de matemàtiques per tal que pogueu recordar totes les activitats: MATEMÀTIQUES

I també vam treballar amb un enllaç en el que hi havia molts jocs diferents: JOCS

D’Egipte ja en sabem moltes coses sobre el Nil i els Faraons i a més sabem que està a l’Àfrica. Per cert!! Nois, us enrecordeu que a classe vam cantar una cançó africana?? La podem recordar!! Us sembla!! Alguns dels germans grans ja la saben, la podeu cantar amb ells. Aquí us la deixo.

Per últim, animar-vos a fer les activitats d’anglès que proposa la Laura. Són súperdivertides. Proveu-les!!

Pel cap de setmana, us deixo unes idees per fer estampació amb coses que segurament tindreu a casa:

Ens tornem a trobar dilluns!! Passeu un molt bon cap de setmana!! Us aloviu!!

Petons enormes!!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>