P5 A (Ed.infantil) : “La closca de la tortuga és la seva casa ? “

Una de les novetats del curs 2020-2021 és que els nens i nenes d’Educació infantil han escollit el nom de la classe. Hem donat l’oportunitat als nostres infants de triar el nom a partir dels seus interessos, i així fomentar la cohesió de grup. Per tant, el projecte del primer trimestre és el nom de la classe.

Tots els nens varen donar una proposta i per assemblea varem optar per dir-nos , LES TORTUGUES. Quin nom més bonic !!!. A partir d´aquí varem anar a buscar la nostra mascota, la TULA,que a part de despertar curiosats ens ajuda a potenciar una actitud responsable en la cura i estimació dels animalets.

Desprès d´indagar  quines coses ens interessaria saber, varem arribar a fer-nos una pregunta repte : La closca de la tortuga és la seva casa ?. A partir d´aquí vam començar el projecte i descobrir-ne moltes coses. Com són ?, què mengen ?,On viuen ?, Com neixen?, Com es relacionen ?……Poc a poc anem aprenem un munt de coses .Us seguirem informant.

Quina sort, poder tenir la TULA que ens ajuda a poder tenir una observació directa i real i entendre més fàcilment els nostres dubtes. Per cert la cuidem i la mimem, super,super bé.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>