P3(Ed.infantil): “Tots els dracs i dragones treuen foc??”.

Una de les novetats del curs 2020-2021 és que els nens i nenes d’Educació Infantil han escollit el nom de la classe. Hem donat l’oportunitat als nostres infants de triar el nom a partir dels seus interessos, i així fomentar la cohesió de grup. Per tant, el projecte del primer trimestre és el nom de la classe.

Després de les propostes que cada infant va portar del nom que li agradaria per la classe, fer una llista a la pissarra de tots els noms que podien identificar el grup i fer votacions dels noms que més agradaven, vam decidir el nom de la classe!!!. La classe de P-3 aquest curs 2020-2021 és la classe dels “Dracs i les dragones”.

Per tant, ara que ja tenim nom, tenim una pregunta repte a resoldre: “Tots els dracs i dragones treuen foc??

L’objectiu d’aquest projecte és treballar aspectes molt importants en el desenvolupament cognitiu, com són la fantasía i la imaginació. Són aspectes fonamentals en el desenvolupament de l’aprenentatge.

Ara que ja portem setmanes investigant sobre el tema i que hem creat el nostre racó dels “Dracs i dragones”, hem pogut descobrir moltes coses!!!
Sabem que: hi ha dracs de molts colors, formes i tamanys, que hi ha dracs molt bons però d’altres que s’enfaden i s’enravíen traient foc per la boca, que hi ha un drac màgic en Puff que viu en el fons del mar i que fins i tot hi ha un drac el drac de Komodo que és de veritat!!!.

Ja veieu que estem treballant força en el nostre projecte!!. Us seguirem informant.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>