Educació Infantil: Emocions.

Des de l’escola creiem que és important treballar les nostres emocions: conèixer-les, distingir-les i saber-les gestionar. És per això que comencem a fer-ho des de P3.

L’educació emocional fa que es promoguin relacions basades en l’empatia i el respecte envers els altres i per tant, facilita la resolució positiva de conflictes. També ajuda a l’aprenentatge, fa que augmenti la tolerància a la frustració, afavoreix un millor autoconeixement, i contribueix a la salut física i mental, entre altres beneficis.

A educació infantil treballem les emocions partint de les seves vivències, el seu entorn i les seves necessitats. Alguns dels recursos que utilitzem per fer-ho són la música, els contes i el joc.

És l’inici d’un procés que contribuirà al benestar personal dels nostres nens i nenes al llarg de la seva vida i és per això que ho considerem essencial.

 

                             

                                     

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>