Aquí prou bullying

Des del curs 2020-2021 la nostra escola forma part del projecte d’innovació pedagògica Aquí prou bullying impulsat pel Departament d’Ensenyament. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és la ràpida detecció i prevenció de possibles casos d’assetjament escolar per tal de garantir la bona convivència i la cohesió social al nostre centre.

Actualment, ens trobem en la primera fase del projecte, la de la formació de l’equip impulsor. Però no només serà el professorat el que es formi sinó que el projecte donarà el protagonisme a l’alumnat, donant també valor al paper de la resta de la comunitat educativa.

El programa posa a l’abast dels centres la formació, estratègies i recursos necessaris per elaborar un projecte de prevenció, detecció i intervenció davant l’assetjament amb la participació de tota la comunitat escolar, especialment de l’alumnat qui actuarà com observador i agent actiu i compromès en la lluita contra l’assetjament alhora que adquireix les actituds i els valors propis de la competència social i ciutadana.

OBJECTIUS DEL PROJECTE:

  • Implicar la comunitat escolar davant els casos d’assetjament.

  • Potenciar el compromís actiu de l’alumnat en la prevenció i detecció dels casos d’assetjament.

  • Fomentar la gestió positiva dels conflictes.

  • Contribuir al desenvolupament personal i social de l’alumnat.

Si vols més informació feu clic AQUÍ

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>