Us presentem als delegats i delegades!

Hola a tothom!
Ja hem acabat totes les campanyes per escollir els delegats i les delegades de cada classe i tenim moltes ganes que els conegueu!
Les seves tasques són molt variades depenent la seva edat, però hi ha una cosa en comú en tots ells/es. Són la veu de l’escola,… Llegeix més»

Aquí prou bullying

Des del curs 2020-2021 la nostra escola forma part del projecte d’innovació pedagògica Aquí prou bullying impulsat pel Departament d’Ensenyament. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és la ràpida detecció i prevenció de possibles casos d’assetjament escolar per tal de garantir la bona convivència i la… Llegeix més»

Projecte: Pau, justícia i institucions sòlides.

Durant aquest curs 2021-2022, l’alumnat de Secundària continua aprofundint els seus coneixements sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l’Agenda 2030, una temàtica tractada principalment a través del treball per projectes. El primer dels objectius ha estat el de Pau, justícia i institucions sòlides,… Llegeix més»

Educació infantil: L’acompanyament motriu a partir del joc.

 
El joc i la motricitat són les eines que utilitzen els infants tant en el desenvolupament físic com en el mental. Als nens/es els hi encanta jugar, fomentant així, sense adonar-se’n la creativitat, l’empatía i la sociabilitat. També, habilitats bàsiques com l’orientació espacio-temporal, la memòria i l’atenció.

Com… Llegeix més»