PROGRAMA AQUIPROUBULLYING

Som uns dels centres pioners compromesos contra l’assetjament escolar. Estem portant a terme moltes accions internes de prevenció i conscienciació. Som el primer centre que estem dins del projecte ProofUp què és l’aplicació del projecte Paktamos.
Avui han vingut a l’escola alguns mitjans de comunicació per… Llegeix més»

JA ESTEM A LES XARXES SOCIALS!!!

Per un major dinamisme en la difusió de les activitats que es fan a l’escola, ja ens podeu seguir a Twitter a Instagram i a Facebook.
Per accedir-hi a través de la pàgina web aneu a sota a l’esquerra i trobareu l’enllaç.
 
Llegeix més»

SOM ESCOLA GEP!!!


L’escola Alegre està d’enhorabona ja que estem  dins del programa d’innovació pedagògica GEP ( generació escoles plurilingües) organitzat pel departament d’ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
La finalitat d’aquest programa és millorar la competència en llengües estrangeres de l’alumnat, afavorint el seu creixement acadèmic i… Llegeix més»

INICI CURS 2018-2019

Els informem que el curs escolar 2018-2019 començarà el proper dia 12 de setembre en horari de 9 a 13 hores i de 15 a 17 hores per a tots els alumnes. Els alumnes d’ESO entraran a les 8h. a partir del dia 13.
Els desitgem… Llegeix més»

FESTIVAL ESCOLA

El passat dissabte dia 9 de juny hem celebrat a l’Auditori de Cornellà el festival de Dansa de l’Escola. Hem gaudit dels balls protagonitzats pels nostres alumnes i ha sortit FANTÀSTIC!!!
 
Enllaç a fotos

CANTÀNIA 2018

Els nostres alumnes de 5è han participat al concert de Cantània 2018 “Partícules” a l’Auditori de Barcelona. Ho han fet MOLT BÉ!!!