INICI PROCÉS ELECCIÓ PER A LA RENOVACIÓ DELS REPRESENTANTS DE LES FAMÍLIES

 

 

Llagostera, 11 d’octubre de 2018

Benvolgudes famílies,

Us comuniquem que dilluns, 15 d’octubre de 2018, s’inicia el procés d’elecció per a la renovació dels representants de les famílies d’educació infantil i primària que formaran part de la Mesa de participació, òrgan fonamental del Pla de participació de les famílies en la millora continuada del funcionament del centre.

Per aquest motiu, fins el dia 17 d’octubre de 2018 trobareu publicat el cens electoral al porxo d’educació infantil i, al tauler d’anuncis intern del centre, en el cas d’educació primària. Seria recomanable que verifiquéssiu si consteu en el cens, a fi de poder votar al llarg de la jornada electoral, prevista per divendres, 26 d’octubre de 2018.

Atesa la importància de potenciar el Pla de participació de les famílies a ambdues etapes educatives, us animem a presentar candidatura dins del termini establert, del 18 al 24 d’octubre de 2018.

En l’espai web de l’escola, apartat DOCUMENTS, trobareu informació relativa al Reglament sobre el funcionament del Pla de participació de les famílies.

Cordialment,

La direcció del centre