Classe Històrica: Festival Fi de curs

Avui hem clos el curs 2019-20. Com ja fa uns mesos la situació ha estat atípica i aquest fi de curs també, però no per això ens ho hem deixat de passar bé. Ens hem pogut acomiadar dels companys, companyes i de les mestres i el mestre.

La nostra classe hem preparat un festival d’acomiadament on no hi han faltat les actuacions dels artistes de 4t. i 5è. Hem tingut boniques poesies sobre el confinament, els desitjos per al proper curs, i les esperades vacances d’estiu; ens han obsequiat amb uns dibuixos fantàstics, ha sonat l’himne de l’alegria amb flauta, hem escoltat acudits, endevinalles i fins i tot embarbussaments… i finalment tots i totes hem ballat al ritme de La Macarena.

Com tots els anys, per no perdre el costum, hem fet un vermudet i hem brindat pel nou retrobament, ple de normalitat i salut i per les vacances d’estiu.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>