Sortida 22 de maig a l’Ermita de St. Blai, Tivissa

El proper diumenge dia 22 de maig realitzarem una nova sortida de la Comissió Excursionista de l’AMIPA. Aquesta vegada ens desplaçarem fins a Tivissa, on visitarem l’Ermita de Sant Blai. Es tracta d’una ruta circular, d’uns 4 Km i un desnivell de 120m aproximadament que podrem fer en  2,5 -3 hores a pas de família.

Com en totes les sortides, hi haurà dos punts de trobada per als interessats: a les 9.15h al pàrking de l’escola, o a les 10h al pàrking que trobareu al vial del mateix poble. Els participants, nenes o nens amb acompanyant, han d’inscriure’s mitjançant l’adreça de la comisssió excursionismevitxeta@gmail.com . D’aquesta manera us podrem localitzar si sorgeix algun imprevist i podem calcular la gent que participa en l’activitat.

L’esmorzar i el desplaçament al punt de sortida en cotxe corren a càrrec de cada participant. Després de la sortida els participants que ho desitgin poden quedar-se a dinar en alguna zona verda del poble, proveint-se també cada participant del dinar respectiu.

Si teniu algun dubte o algun problema d’última hora ens podeu localitzar al telèfon 646854137.

Recordeu que comença a fer calor, així que no us oblideu de les gorres, l’aigua i la crema solar!

Salut i cames!

Podeu veure la darrera crònica de la secció excursionista a Excursió als Avencs de la Febró