Quart dinar del món. El Regne Unit

Al menjador de La Vitxeta amb l’entrada al nou any hem seguit amb els dinars temàtics del món. Hem encetat aquest 2017 donant un tomb per les illes britàniques on hem après que el Regne Unit està format per 4 nacions: Anglaterra, Gal·les, Escòcia i Irlanda del Nord.

Per conèixer aquest meravellós país ens hem endinsat en les seves tradicions, l’hora del te, els seus personatges més cèlebres com The Beatles, Sherlock Homes o l’agent més secret del món, en James Bond. Hem viatjat per Londres, observant la ciutat des del London Eye, gaudint de l’espectacularitat del Big Ben i anant amb compte de no distreure els famosos guàrdies britànics amb els seus barrets negres apuntant al cel. Hem trepitjat Liverpool i Edimburg i ens hem passejat dalt d’un autobús vermell.

Els infants d’infantil van fer bossetes de te pels pares i mares mentre descobrien les propietats d’aquest producte. Els nens i nenes de 1r, 2n i 3r han preparat unes fantàstiques estovalles personalitzades i tots vam poder sortir ben guapes i guapos al photocall creat per a l’ocasió. Per acabar-ho d’amanir hem disputat un torneig espectacular de Quidditch amb els nens i nenes de 4t, 5è i 6è.

Després de tantes activitats se’ns va obrir la gana i vam poder gaudir d’un típic menjar britànic que va constar d’un cottage pie (pastís de patata i carn i picada) de primer, un plat de fish and chips de segon plat i una gelatina de postres.

Va ser un dia màgic!!!