Música de la setmana

[su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=GjnadPBMJGs&app=desktop”][su_youtube_advanced url=”https://www.youtube.com/watch?v=48_apdYcE9E&feature=youtu.be”]https://www.youtube.com/watch?v=ZJL4UGSbeFg[/su_youtube_advanced]

EL SALÓ DE L’AUTOMÒBIL ARA ÉS AUTOMOBILE BARCELONA

El recinte firal de Montjuïc acull de l’11 al 21 de maig la primera edició de la nova versió del Saló de l’Automòbil

El Saló de l’Automòbil es reinventa. Del dijous 11 al diumenge 21 de maig, el recinte firal de Montjuïc acollirà la primera edició d’Automobile Barcelona, una proposta en la mateixa línia de projecció endegada amb el Mobile World Congress, l’IOT (internet de les coses) Solutions World Congress o l’Smart City Expo.

I, novament, Barcelona tornarà a ser la capital mundial del motor, ja que aquesta activitat tornarà a coincidir amb el GP d’Espanya de F1.

Ja fa temps que els fabricants de cotxes no acostumen a presentar les seves novetats per al mercat als aparadors internacionals que eren, inicialment, els salons de l’automòbil. La majoria s’estimen més a fer-ho de manera individual, per no haver de compartir protagonisme amb els competidors en aquesta mena d’escenaris. Alguns fins i tot aprofiten la plataforma absolutament global que permeten les xarxes per donar a conèixer els seus productes de manera massiva.

La convocatòria barcelonina serà la suma de dos esdeveniments que s’aixoplugaran sota el mateix sostre amb la voluntat de relacionar dos mons cada cop més paral·lels: tecnologia i automoció.

Música: Jonas Blue. Fast car.