PLA D’OBERTURA 4T.

Benvolguts pares i mares,
Ja  vam comentar a les videoconferències que la setmana del 8 al 12 de juny, els vostres fills i filles faran la videotrucada amb l’ Anna, en Rafa i l’Elisabet que són els especialistes que tenen ja que estem segures que els farà molta il.lusió acomiadar-se d’ells també. Per no cansar-los no farem videotrucades amb les tutores aquesta setmana. L’horari de la conferència de 4tB serà el dijous dia 11 de juny de 10 a 11 del matí i la de 4t A el dilluns 8 de juny de 3 a 4 de la tarda. En Rafa ja us enviarà la invitació.
Per altra banda els nens i nenes de 4tB podreu venir a l’escola de manera voluntària el dilluns 8 de juny per acomiadar-nos i recollir tot el que hi teniu. Els 10 primers de la llista haureu de venir a les 10 i els altres a les 11,30. Ja us ho recordaré més endavant qui heu de venir a les 10 i qui a les 11,30. Els nens i nenes de 4t A farem el mateix amb les mateixes condicions el divendres 12 de juny uns a les 9,30 i els altres a les 11. Ja us farem un recordatori de qui heu de venir més endavant. Com que l’ Elisabet no hi pot ser els atendrem la Sílvia i la M.Josep.Estarem una horeta a l’aula per explicar-nos el què hem passat, el què volem fer, el què hem après durant aquests dies, reflexionarem…
Hem de recordar als nens i a les nenes que han de venir molt conscienciats de no poder-se fer petons ni abraçades i mantenir la distància de seguretat de 2 metres entre ells i la tutora. És molt trist, ja ho sabem, però hem de seguir les mesures de seguretat que ens indica el Departament per un bé per a tots.
Els nens i nenes han de venir amb  mascareta i el paper d’autoresponsabilitat que trobareu al nodes, signat pels pares. Si no porten aquest paper signat no podran entrar a l’escola.

Esperem que hi podem ser tots.

Moltes gràcies i estem en contacte.                                                 Les tutores de 4t.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>