PLA D’OBERTURA 3R

Benvolgudes famílies,

Us volem recordar el protocol a seguir perquè els alumnes de 3r puguin venir a l’escola a recollir tot el material i projectes que han fet en aquest curs i també per poder xerrar, veure’ns, riure  i acomiadar-nos una mica com cal. Tot això sense poder tocar-nos ni abraçar-nos, molt trist però hem de seguir les normes establertes. Penseu que aquesta trobada és voluntària, si algun alumn@ no pot venir nosaltres li guardarem tot i el setembre ja li entregarem.

Ens trobarem:

  • El dia 10 de juny 3rB  

-De 10h a 10:30h aproximadament, es pot allargar la trobada una horeta. El primer grup de 10 alumnes (del primer fins el desè per ordre de llista).

-De 11:30h a 12h aproximadament, es pot allargar la trobada una horeta. El segon grup de 10 alumnes (de l’onzè al vintè per ordre de llista).

  • El dia 12 de juny 3rA   

-De 10h a 10:30h aproximadament, es pot allargar la trobada una horeta. El primer grup de 10 alumnes (del primer fins el desè per ordre de llista).

-De 11:30h a 12h aproximadament, es pot allargar la trobada una horeta. El segon grup de 10 alumnes (de l’onzè al vintè per ordre de llista).

Recordem :

  • Entrada per la porta del carrer Vilanova.Anar al porxo on els rebrem les mestres, no cal que l’acompanyant entri.
  •  Guardar les distancies enfila entre un i dos mestres.
  • Portar tots mascaretes.
  • DECLARACIÓ RESPONSABLE FIRMADA PELS PARES, sinó no es podrà entrar al centre.  Cliqueu l’enllaç : Declaració responsable

Aquest dia també cal que ens porteu els llibres de lectura del Pla lector, els del bibliobús (la maleta viatgera) i si en teniu algun de la biblioteca de l’escola. També porteu la llibreta de l’investigador i la bossa de roba Mossèn Cinto  per  poder utilitzar per recollir tot el material que us entregarem.

Fins aviat!!

Les tutores

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>