VALORS

A la nostra escola treballem l’educació emocional i les habilitats socials juntament amb la resolució positiva de conflictes en qualsevol moment. Nosaltres diem que són l’essència de l’escola. Desprès gaudim d’estones concretes per parlar sobre els valors importants que cal tenir davant la vida, per un mateix i també per viure en societat. Aquesta setmana l’hem  dedicat a parlar de l’amor i el respecte a partir de la projecció d’un curtmetratge que es titula “El poder de los abrazos”.

Us deixem el vídeo i dues reflexions de dos companys de 5è.

AMOR I ABRAÇADES

Per començar jo he sentit alegria perquè tot el poble, al final, està feliç. L’abraçada simbolitza a l’amor i l’amor és molt bonic. Em recorda a la meva mare quan estic trist i em diu -vols una abraçada? Jo l’estimo “un montón”. A vegades quan estic enfadat la meva mare em diu que em tranquil·litzi.

Martí ( 10 anys)

L’AMOR ÉS INVENCIBLE

Jo he rebut que l’amor és invencible a l’odi. Per això tots hem d’intentar que aquest món sigui molt millor. Vull participar en aquest mini repte. Escriuré frases boniques, diré coses boniques, faré abraçades i regalaré amor perquè tothom sigui feliç i estigui content.

Marta ( 10 anys)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>