FORÇA LLEIDA!

El passat 10 de març 2 jugadors i l’entrenador de l’equip del Força Lleida de bàsquet va visitar la nostra escola i l’alumnat de cicle mitjà va poder fer-los-hi preguntes tant en català, castellà com en anglès. Ens van explicar moltes coses com la seva dieta, les hores que entrenen i les coses que els hi agrada fer a part del bàsquet, etc.

P3 VA A LA LUDOTECA

Els nens i les nenes de P3 aquest matí hem anat a la ludoteca del barri. Allí ens han explicat les normes d’ús de les instal·lacions i després hem pogut gaudir d’una llarga estona de joc lliure. Hem descobert moltes joguines i diferents espais de joc. Ens ho hem passat molt bé!

AUDICIÓ DE VIOLÍ A P3

Avui, durant la sessió de música, una companya violinista ens ha visitat per a ensenyar-nos el seu instrument, parlar de les seves característiques i tocar algunes peces musicals. Després nosaltres també hem pogut tocar aquest instrument de corda, prenent consciència de la seva col·locació i emprant l’arquet. Hem gaudit de l’experiència i del so característic d’aquest instrument.

ENTREVISTEM DOS EXTRATERRESTRES!

A Ràdio Carmanyola avui hem rebut la visita de dos extraterrestres i els hem pogut entrevistar. Si algú dubtava de l’existència dels alienigenes podreu comprovar que si existeixen. Marc, David, Abdellah, Ruth són els entrevistadors i Matías i Sofia en el paper de Sandem i Winter.

Si voleu sentir més àudios de Ràdio carmanyola cliqueu aquí.

P4 i P5 HEM VISITAT EL MUSEU DE L’AIGUA

Els nens i nenes de P4 i P5 hem visitat  el Museu de l’Aigua  i hem fet  l’activitat “L’aigua i els 5 sentits”.

Hem fet un seguit d’activitats que ens han servit per reafirmar moltes coses que ja havíem treballat sobre les característiques de l’aigua: no té color, ni olor, ni gust i pot estar en estat líquid, sòlid i gasós. Per a descobrir tot això l’hem vist, escoltat, olorat, tastat i tocat. Ha estat molt interessant!