Projecte emocions: FINS QUE ENS PUGUEM ABRAÇAR

A la Classe de les Fruites estem treballant el conte “Fins que ens puguem abraçar” en el nostre projecte de les emocions. És un conte molt bonic i molt adient en aquest moments. Ens explica que ara no ens podem abraçar ni ajuntar gaire amb els nostres amics i familiars però que podem fer moltes altres coses per demostrar que els estimem. Una d’aquestes coses és enviar una carta. Així que “Les fruites” hem decidit escriure una carta i enviar-la als familiars que no viuen amb nosaltres per dir-los que els estimem molt i que els trobem a faltar. Primer de tot va venir el pare d’en Pau ,que és carter, a explicar-nos  com ho havíem de fer per enviar una carta i ens va ensenyar l’oficina de correus. Quan vam tenir les cartes preparades vam anar a comprar segells i cartes i després de preparar-les les vam anar a tirar a la bústia. Estem desitjant que ens contestin i que ens arribin moltes cartes a l’escola. Moltes gràcies Santi per ajudar-nos. 

També us deixem el vídeo del conte per si el voleu mirar. Aconseguiran en un futur poder-se abraçar-se la tortuga i l’eriçó? Esperem que si!!!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>