SETMANA PEL CLIMA del 23 al 27 de setembre

Coincidint amb la cimera sobre l’acció climàtica de l’ONU d’aquest any 2019, hem realitzat a l’escola algunes accions consensuades amb diferents escoles de tots els països del món.

El dilluns, vam fer un minut de silenci per la Terra. Dimarts, vam venir a l’escola amb una samarreta verda, i, vam escriure amb la figura del nostres cossos, la paraula TERRA al pati de l’escola. Dimecres, alguns grups de Primària vam veure filmacions i curts recomanats sobre la temàtica del canvi climàtic. Dijous, vam fer rètols i cartells en diferents llengües. I, divendres vam sortir tots al pati, fent una aturada i una fotografia tots plegats.

També, vam penjar els cartells fora de l’escola per tal que tothom els pugués veure. I, vam tenir la sort de marxar a casa amb una planta que ens van regalar del Garden de Llívia.

Es tracta de fer públiques totes aquestes “microaccions” que hem realitzat des de la nostra escola, per tal de conscienciar a tothom que la TERRA és casa de tots i que hi tenim un interès comú per tal de cuidar-la i evitar les desastrosesconseqüències que té el CANVI CLIMÀTIC.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>