Cicle Superior: Seguim amb el nostre projecte i fem “el buidatge” de les enquestes!

Seguint amb el nostre projecte de les coses que la gent creu que es poden millorar a Llívia, estem fent un buidatge de la informació.

Primer hem hagut de fer una posada en comú dels resultats obtinguts pels diferents grups d’alumnes i la població entrevistada. Després hem calculat les equivalències en tants per cent sobre el nombre de respostes que teníem.

Les opinions totals recollides han estat 131. I l’opinió més repetida amb un 18’84% és que caldria millorar els carrers del poble.

Hem après com funciona el programa Excel i estem fent diagrames en colors per veure més clars els resultats. Encara estem en aquest darrer punt, però ens està costant força perquè no disposem d’ordinadors suficients per treballar. Fem la feina en grups nombrosos i anem lentament perquè a part de que és una feina complicada, els ordinadors s’encallen sovint.

Estem ficats de ple en fer estadístiques i diagrames i aprenent un munt de conceptes i procediments matemàtics!

1 comentari

  1. Marc

    Bona feina i útil! Fent partíceps els nens d allò que ens interessa i concern a tots! Llàstima que hi hagi pocs ordinadors…s acosta el Black Friday…algú es podria estirar…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>