CURS 2020/21

TokApp

Benvingudes famílies,
a l’escola començarem a utilitzar l’aplicació “TokApp” per comunicar-nos amb vosaltres. Per això us hem fet entrega d’una circular on us explica com instal·lar-vos l’aplicació. Us deixem aquí també un enllaç que us portarà a la seva pàgina web on podreu baixar-vos l’aplicació tant… Llegeix més»

EQUIP DOCENT CURS 2020/21

Aquest curs us presentem a tot l’equip que treballem a l’escola aquest curs:
Podeu baixar aquí la circular:
L’EQUIP DIRECTIU està format per:

  • Directora: Maria Muntal
  • Cap d’Estudis: Maria Rufat
  • Secretària: Meritxell Napal

 
PERSONAL ADMINISTRACIÓ i SERVEIS està format per:

  • Administrativa: Marta Riera
  • Conserge: Manel Herrera

L’EQUIP DE MESTRES està… Llegeix més»

Comiat Isabel

 
Aquí teniu com va ser el comiat que li vam fer entre totes i tots a la Isabel. Isabel, has sigut exemple d’entrega, saber fer, discreció i amor per les coses ben fetes. Esperem que t’agradés la sorpresa i ja saps que aquesta escola sempre… Llegeix més»

Treballar les matemàtiques a 1r, 2n i 3r

Hola a totes i a tots,

com ja sabeu aquests dies l’escola romandrà tancada però entenem que en totes aquestes hores lliures que tenen els infants també volgueu practicar tot allò que estem treballant des de l’escola, concretament a les matemàtiques. Per això des d’Innovamat, l’empresa amb la que treballem en aquesta àrea, ens fan arribar un document en que us explica com podeu ajudar als vostres fills a treballar i pensar les mates. Esperem que us sigui d’utilitat. Recordeu, #Joemquedoacasa!

Comunicació famílies