CURS 2020/21

PORTES OBERTES

Seguint instruccions del Departament d’Educació, davant el context de pandèmia i com a mesura de seguretat, aquest curs les portes obertes es faran en format virtual als centres educatius de la ciutat.

DIMARTS 23 DE FEBRER

L’escola farà un meet informatiu el proper dimarts 23 de febrer, aquí teniu l’enllaç per a poder connectar-vos: meet.google.com/cbt-bzfh-woy

a

 

COMUNICAT AMPA

Benvolguts pares i mares de l’escola Turó de Can Gili.
Des de l’AMPA i degut a les restriccions pel Covid-19, aquest any no es faran reunions presencials, però estem a la vostra disposició per qualsevol dubte.
Dins de les limitacions per la pandèmia, continuem treballant conjuntament amb… Llegeix més»

Setmana cultural -Turovisió!!!!

Ja hem acabat la nostra setmana cultural. Durant tota la setmana hem treballat molt, hem fet moltes activitats i ens ho hem passat molt bé. I com a cloenda hem fet el dia de l’English Day  amb un munt d’activitats: el festival de cançons  de… Llegeix més»

Setmana cultural: Turovisió!!! Del 8 al 12 de febrer.

Aquest curs la setmana cultural no la podem fer com altres anys  degut a les mesures de protecció  i seguretat que hem de prendre pel Covid-19 però tot i així vam pensar de fer la nostra setmana cultural dedicada al tema de  “Eurovisión”. Cada grup… Llegeix més»

TokApp

Benvingudes famílies,
a l’escola començarem a utilitzar l’aplicació “TokApp” per comunicar-nos amb vosaltres. Per això us hem fet entrega d’una circular on us explica com instal·lar-vos l’aplicació. Us deixem aquí també un enllaç que us portarà a la seva pàgina web on podreu baixar-vos l’aplicació tant… Llegeix més»