TALLERS D’ART A E. INFANTIL

Aquest curs 2015-2016, al taller d’art i pintura d’educació Infantil hem treballat la pintora japonesa Yayoi Kusama.

Els xiquets durant tot el curs han treballat diferents quadres d’aquesta pintora. Han fet el seu propi quadre a partir del quadre de l’artista japonesa. Al llarg del curs hem après coses del moviment artístic al qual pertany, de les seves idees artístiques, les hem plasmat als nostres quadres i les produccions dels propis xiquets i xiquetes.

En la primera part de les sessions els nens descobrien a partir dels quadres que se’ls presentaven la tècnica pictòrica, els colors utilitzats, els elements del quadre, … A la segona part del taller, es presenta als nens/es el material que disposaran al seu abast per poder fer el seu propi quadre i a la tercera part de la sessió cada xiquet/a individualment o amb ajuda de tot els membres del grup reprodueixen el seu quadre.

Amb les làmines classificades, establim una conversa on els infants facin hipòtesis sobre les figures planes que es poden relacionar amb cadascuna d’elles.

OBJECTIUS

  • Conèixer una artista: moviment pictòric al qual pertany, quadres, escultures, treballs.
  • Experimentar amb diferents materials plàstics per realitzar els quadres: pintura, purpurina, plomes, fulles dels arbres, ….
  • Experimentar diferents tècniques plàstiques: estampació, collage, …

VALORACIÓ

Els xiquets i xiquetes d’Educació Infantil s’ho han passat molt bé  al taller d’art. Han gaudit experimentant amb els materials i estris que se’ls ha donat per a pintar i realitzar els quadres.

Han conegut la Yayoi Kusama, el seu estil, alguns quadres d’ella, coses importants de la seva vida, del seus quadres, de la seva manera de pintar,….

A P3 s’esta treballant l’art d’una manera molt artística. Durant el trimestre hem treballat els següents artistes:

“Carabasses”,  “Papallona” i “La lleona” de Yayoi Kusama

Yakoi Kusama

la lleona     carabasses
Mireu que bé ens ho hem passat:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>