Sentim el fred

Quan s’acaba la tardor i comença l’hivern, notem canvis en l’entorn. Veiem que els arbres es van quedant sense fulles, observem que hi ha més dies núvols i plou sovint, sentim que les temperatures són més fredes i necessitem abrigar-nos per no tenir fred… Tot el vocabulari de l’estació el treballem de moltes maneres: manipulant elements reals, visualitzant vídeos, imatges, a través de jocs i fent activitats digitals amb l’ordinador. Seguidament podeu veure i realitzar a casa, juntament amb els vostres fills, dues activitats per treballar aquest contingut:

Durant alguns d’aquests dies freds, vam observar que les muntanyes del nostre voltant es pintaven de color i, vam parlar que a les zones més altes sempre fa més fred i per això NEVA!!! Ens hagués agradat molt anar-hi i gaudir d’aquesta neu, tocar-la, jugar a fer boles de neu, fer un ninot de neu… Com sabem quen no és possible, vam decidir acostar-la a l’aula.

A través d’un experiment vam fer neu artificial. En una safata vam posar bicarbonat i li vam afegir unes gotetes d’aigua. Amb les dues mans ho vam barrejar i vam notar com canviava la seva textura i la temperatura…estava molt freda!!!


Ens ho vam passar molt bé fent aquest experiment i de ben segur que el tornem a repetir abans que acabi l’estació més freda de l’any: L’HIVERN!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>