Seguim el viatge!

Recordeu que el curs passat vam treballar els transports? Si no ho recordeu podeu accedir a tot el que vam vivenciar i aprendre clicant aquí:

Els transports per terra

I no, la pandèmia no ha aturat el nostre viatge, aquest curs seguim en ruta! Hem ampliat el descobriment dels transports per terra incoporant la moto i la bicicleta i, això sí, hem hagut de fer alguns canvis en el plantejament de les activitats: tot i que mantenim elements materials (com per exemple joguines o objectes vinculats als transports), la major part de tasques les hem passat al format digital.

Aquestes activitats elaborades en format digital són de 2 tipus: presentacions on apareix la informació que volem que es conegui, aprofitant per a reforçar els conceptes que volem que s’adquireixin, i presentacions interactives, on el nostre alumnat posa a prova els seus coneixements, i ja sap de seguida si ho ha fet bé o malament. Si ho ha fet bé, sol haver-hi al final de la tasca una petita recompensa en forma d’animació. Si ho ha fet malament, pot provar-ho de nou o obté la resposta correcta. Aquests retorns de les presentacions interactives motiven més a qui les fa.

En aquesta notícia us volem proposar un senzill repte: que realitzeu una activitat sobre els transports per terra en format de presentació interactiva des de casa, amb els vostres fills o filles. Vinga, tots els motors a fons! I moltes gràcies per llegir-nos!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>