Rentar-nos les mans ens porta per bon camí

Des de fa molts cursos, la nostra Escola participa en el concurs de dibuix que organitzen els Departaments de Salut i d’Educació, en motiu del Dia mundial de la Higiene de Mans, que es celebra aquest dimecres dia 5 de maig.

La convocatòria d’aquest any feia referència a “Rentem-nos les mans quan toca”, on se’ns demanava un mural col·laboratiu realitzat per l’alumnat de Cicle Inicial de Primària. Tot i ser un concurs, cada grup classe que ha participat rebrà un obsequi, així que serem tot@s guanyador@s!

Primer hem visualitzat el vídeo que ens han fet arribar des de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa i que podeu trobar en aquest enllaç:

https://www.youtube.com/watch?v=or5e9ZYIKPA

A partir d’aquí, hem buscat quina idea, quin missatge és el que volem transmetre… Hem decidit que sigui Rentar-nos les mans ens porta per bon camí”. Per arribar al resultat que heu vist a la foto de portada, teniu el següent vídeo amb les fotos del procés d’elaboració:

*Referència música del vídeo: "Música infantil instrumental - Libre de Derechos"
https://www.youtube.com/watch?v=3tzi14_FmGA


Estem molt satisfet@s de la nostra aportació… Aquest mural està exposat en format foto des del diumenge 2 de maig al mateix Hospital Verge de la Cinta, juntament amb els treballs realitzats per altres escoles de la zona. El dia 5 de maig els faran públics.

Rentar-se les mans és, com tots sabem, un procediment senzill i econòmic, però, a més, és el procediment bàsic més important per afavorir la higiene general i prevenir la transmissió d’infeccions.

Seguim tots el mateix camí!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>